divendres, 15 de juny del 2007

Finalització de les PAAU juny 2007


Durant els dies 12, 13 i 14 de juny s’ha realitzat la convocatòria ordinària de les proves d’accés a la universitat. Aquest any s’han examinat 24.768 alumnes, gairebé 200 més que l’any passat, que majoritàriament provenen de batxillerat. Hi ha 133 tribunals als centres de secundària i als edificis universitaris de 16 poblacions.
Les proves del dia 12 van ser de Llengua i literatura catalana, Llengua i literatura castellana i Llengua estrangera. El dia 13, els alumnes les proves d'Història o Filosofia; Química, Llatí i Dibuix Artístic; i Matemàtiques o Matemàtiques aplicades a les ciències socials. Finalment, ahir dia 14, els estudiants van afrontar els exàmens de Biologia i Geologia; i Física i Història de l'Art.
El Departament d'Innovació, Universitats i Empresa donarà a conèixer els resultats de les proves el 28 de juny, en roda de premsa,i a partir del dia 29 els alumnes podran consultar els resultats als centres de secundària. També es donaran a conèixer, a través d'Internet, els dies 27 i 28.

I després d’aquest procés a la Universitat. I un article de la revista Consumer ¿Quién se libra de la selectividad? explica tot el procés i les universitats on pots ingressar un cop aprovades les PAAU.