dimecres, 27 de juny del 2007

Universitat d’Estiu Ramon Llull 2007

La ministra d’Educació i Ciència inaugurarà la Universitat d’Estiu Ramon Llull 2007 amb la conferència “Educar para Europa” en un acte que tindrà lloc a la seu del Rectorat de la URL (c. Claravall, 1-3. Barcelona) el dilluns 2 de juliol a les 20h.
El proper dilluns 2 de juliol tindrà lloc al Rectorat de la Universitat Ramon Llull la inauguració oficial de la Universitat d’Estiu Ramon Llull 2007 amb la conferència Educar para Europa que anirà a càrrec de la ministra d’Educació i Ciència Mercedes Cabrera.
L’acte comptarà amb la presència del president del Patronat de la URL, Leopoldo Rodés, i la rectora de la URL, Esther Giménez-Salinas.
La Universitat d’Estiu Ramon Llull celebra aquest curs la seva 11a edició del 25 de juny al 26 de juliol del 2006 amb tot un seguit d’activitats que es desenvoluparan paralel•lament a la seva seu central
El programa d’activitats de la Universitat d’Estiu, que engloba 62 cursos i jornades, 2 activitats a Peralada, 5 conferències de Mar i Ultramar i 31 activitats culturals de temàtica molt diversa, pretén apropar la Universitat a la societat a partir d’iniciatives d’alta qualitat científica, rellevància pública i presència territorial arreu de Catalunya posant a l’abast de tothom activitats que durant el curs acadèmic es duen a terme dins del marc universitari.
Així doncs, les activitats van adreçades a estudiants, alumnes estrangers, titulats universitaris i professionals en exercici així com a tota la població en general i, per tant, a qualsevol persona que hi estigui interessada.
Els cursos i jornades, com ha estat habitual en les darreres edicions de la Universitat d’Estiu, estan agrupats en quatre àrees de coneixements: Salut, Medi Ambient i Alimentació; Educació, Psicologia i Humanitats; Economia i Empresa; i Informació, Comunicació i Tecnologies. D’una banda, els cursos són de 18 hores i es realitzen dilluns, dimarts, dijous i divendres en horari de matí (de 9.30 a 14h) o tarda (de 16 a 20.30h). D’altra banda, les jornades són de 8 hores i poden tenir lloc qualsevol dia de la setmana amb excepció dels dimecres.