dimarts, 12 de febrer del 2008

Recerca de feina



El dissabte passat va sortir amb el diari econòmic Cinco Dias el suplement Empleo y Directivos d'on els recent licenciats poden extreure informació d'interés per la recerca de feina: quin perfil busquen les empreses, el perfil que cal donar per optar a un lloc directiu, les qualitats més demandades en els candidats, etc... Així com, ofertes de feina del sector.

Aquest suplement surt de forma periòdica amb el diari, i és de gran interés ja que ofereix informació interessant per qui vagi a la recerca de feina. Cada cop més els processos de selecció de personal es tornen més exigents i val la pena estar informat de que és el que realment busquen les empreses en els candidats per poder emprendre amb èxit aquesta tasca.

Aquest tipus d'informació generalment es publica en els diaris econòmics espanyols, Cinco Dias i Expansión, o internacionals: Financial Times, però també en revistes de temes econòmics generals com l' Actualidad económica, que podeu venir a consultar als nostres centres. Aquestes publicaciones són de periodicitat diaria i setmanal i permeten disposar d'informació actualitzada sobre aquest tema.