dilluns, 1 de setembre del 2008

Inici curs 2008-2009


En pocs dies començarà el nou curs escolar 2008-2009. Els alumnes que començaran el primer curs dels estudis d'economia i ADE ja han estat matriculats. Per a aquests i per a la resta d'alumnes us informem de les dates més importants a tenir en compte per a l'inici del curs:

Dies 8, 9, 10 i 12 de setembre -> matriculació dels alumnes que hagin aprovat totes les assignatures a la convocatòria de juny.
Dies 18, 19 i 22 de setembre -> matriculació dels alumnes de 5è curs.
Dia 23 de setembre -> matriculació dels alumnes repetidors de primer curs.
Dies 26, 29 i 30 de setembre -> matriculació de la resta d'alumnes.

Els horaris seran de dilluns a dijous de 10 a 14 h. i de 17 a 20 h. i els divendres de 10 a 14 h. i de 17 a 18,30 h.

El dia 23 de setembre a les 17 hores, el Dr. Enric Julià, Director General de l'IQS, i el Degà de la Facultat d'Economia, Dr. Jesús Tricás, donaran la benvinguda als nous alumnes de la Facultat d'Economia IQS, a la sala Multimèdia d'IQS.
Després, i fins les 20 hores, els alumnes de primer curs podreu apropar-vos a la Secretaria General perquè us lliurin la carpeta de la URL i demés documentació del curs.

El dia 25 de setembre començaran les classes del primer curs.

Per últim, els alumnes de segons curs cap a endavant podran apropar-se el dia 29 de setembre a la Secretaria per recollir carpeta i documentació, en horari de 10 a 14h i de 17 a 20h.


Des d'aquí us volem desitjar un molt bon inici de curs, així com informar-vos que dins la carpeta de la URL que se us donarà el dia 23 (alumnes de primer) o el dia 29 de setembre (resta d'alumnes) podreu trobar un tríptic amb la informació bàsica sobre la biblioteca, que esperem us sigui de molta utilitat.

1 comentari:

Román ha dit...

Benvolguda Marta:
No pots imaginar l’alegria -i a la vegada la nostàlgia- amb que he llegit al teu bloc l’anunci del començament d’un nou curs a la nostra estimada Alma Mater. Com que el teu bloc és un del meus enllaços preferits, veig cada nova entrada que hi fas i aquesta darrera m’ha fet cloure els ulls i visualitzar amb força l’allau de nous alumnes que coincidint amb l’entrada de la tardor arribaran a les nostres aules per començar un nou curs. ¡Quants afanys i quantes il•lusions els esperen, a ells i als seus professors , amb els que tinc l’honor d’haver compartit el privil•legi d’ensenyar-los, al llarg dels quatre anys inoblidables que vaig esser professor d’aquesta universitat!
Precisament aquest sentiment, unit a la recent visita d’uns alumnes molt estimats, en Pedro Gasull i l’Arnau Vilaginés als qui junt amb la Carmina Duart, vaig tenir com alumnes formant part d’una promoció que recordo amb especial afecte, pel seu interès per la matèria que els impartia (gestió financera) i el seu alt rendiment, als qui vaig dirigir el treball de fi de primer cicle que varen presentar junts, m’ha dut a incloure dins el meu bloc un resum del que va ser l’acte de graduació del curs 2000-2004. L’he completat amb tres vídeos curts dels moments paradigmàtics de l’acte i un àlbum de fotos. Espero que t’agradi.
Rep un afectuós record extensiu a la resta de companys.
Román