divendres, 3 d’octubre del 2008

Entrevista a La Vanguardia


Avui ha sortit publicada una entrevista al diari La Vanguardia al professor catedràtic d'Estructura econòmica de la Facultat d'Economia IQS, el Dr. Santiago Niño sobre la situació econòmica actual.

Podeu llegir-la a: La Vanguardia .

En ella parla de la situació econòmica actual i s'avança al futur predint el que ens deparen els propers anys en l'àmbit econòmic. Compara la situació actual amb la viscuda al "crack" del 29, i defensa que la crisi actual amb prou feines ha començat, ho farà al 2010 i s'allargarà durant 10 anys

És una entrevista que no ha deixat indiferent, com demostren els nombrosos comentaris rebuts. Les seves teories econòmiques fonamentades en la seva llarga experiència professional l'han portat a defensar la teoria que dóna a conèixer en aquesta entrevista que si més no, ens porta a tots a reflexionar una mica sobre tot el que està passant en els nostres dies.

2 comentaris:

Miki ha dit...

Gran article, clar i sense manies. Jo que soc un seguidor de en Santiago veig que cada dia hi ha mes interès per les seves paraules.
Si volem mes Santiago Niño Becerra:

www.madebymiki.wordpress.com

Javier Reinoso ha dit...

Con respecto al comentario de Santiago Niño Becerra

Pronosticos hechos en 2004, cuando nadie ni se olia que se venia:

http://luppas.homeip.net/astrotaller/caja_de_pandora/crisis_2010.htm

Habla de 2010, pues ahi sera un climax, como va a ser...

Miles de mensajes desde 2003 avisando de esta crisis y cuando seria y como seria, la demostracion???, aqui, uan redireccion a google clara y verificable:

www.2010supercrisis.com

www.thebestastrologysofware.com

www.astrodreams.com/foros/

http://www.astrodreams.com/foros/viewtopic.php?p=22985#22985

Las cosas claras, muchismo antes, con muchos detalles de tiempos, videos, flash explicativos, articulos en revistas, etc...