dimarts, 21 d’octubre del 2008

Nou secretari general de la CEOE- Confederación Española de Organizaciones Empresariales

El president de la CEOE, Gerardo Díaz Ferrán, ha nomenat José María Lacasa, fins ara responsable de relacions internacionals, nou secretari general amb una amplia majoria i s’han establert les bases per una profunda renovació dels estatuts.

Una de les prioritats de Díaz Ferrán ha estat recompondre les relacions amb Foment del Treball, que presideix Joan Rosell, facilitant així la unitat del moviment empresarial, que en un moment determinat havia arribat a quedar en qüestió.

Però qué és la CEOE:


La institución representativa de los empresarios españoles
La Confederación Española de Organizaciones Empresariales (CEOE), fundada en 1977, es la institución que representa a los empresarios españoles.
Integra, con carácter voluntario, a un millón de empresas, públicas y privadas, de todos los sectores de actividad (agricultura, industria, y servicios).
Las empresas se afilian a la CEOE a través de 2.000 asociaciones de base y de 200 organizaciones territoriales y sectoriales.
Los intereses concretos de las pequeñas y medianas empresas están representados por la Confederación Española de la Pequeña y Mediana Empresa (CEPYME), organización de carácter nacional, miembro de la CEOE.



Per més informació mireu la web de la CEOE.