dimecres, 17 de juny del 2009

Ponències del III Congrés Català de Comptabilitat i Direcció

L'ACCID, l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció, és una associació promoguda pel Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, el Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Col·legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona i el Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers de Catalunya, que neix amb l'ànim de convertir-se en un nexe d'unió pels professionals i acadèmics que treballen a Catalunya en l'àmbit de la comptabilitat. L'ACCID té l'objectiu de complementar les tasques realitzades per altres col·legis i associacions, mitjançant la publicació d'articles, la resolució de consultes i les trobades periòdiques dels seus membres.

L'ACCID neix amb la voluntat de col·laborar activament amb associacions d'àmbit estatal i d'àmbit internacional.

D'aquesta manera, l'ACCID no té la voluntat de competir amb els diferents col·legis o associacions ja existents, sinó que té la intenció de col·laborar-hi i, mitjançant convenis, complementar i reforçar les tasques que realitzen.

 
L'ACCID va celebrar el III Congrés Català de Comptabilitat i Direcció la setmana passada, i podreu descarregar totes les ponències del congrés a la seva web.