divendres, 14 de setembre del 2007

Directori de màsters i postgraus a Catalunya 2007


Els diaris La vanguardia i l’Avui d’ahir 13 de setembre van publicar el Directori de màsters i postgraus a Catalunya del 2007 elaborat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació . En aquest directori podreu trobar un llistat dels títols oficials i d’altres màsters i postgraus que es poden estudiar a Catalunya.

Un any més, la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCR) juntament amb La Vanguardia i l’Avui us fa arribar el Directori de Màsters i Postgraus a Catalunya, el qual recull en dos grans blocs l’àmplia oferta de programes oficials, màsters i cursos de postgrau que es duran a terme a Catalunya, durant aquest curs acadèmic 2007-2006. Aquest directori està adreçat a tots els joves titulats i/o professionals que desitgin ampliar la seva formació i potenciar la seva trajectòria professional.
Motivats per la implementació de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES) s’ha decidit destacar en un primer bloc tots els Programes Oficials de Postgrau (POP) –concebuts, estructurats i impartits d’acord amb els principis de Bolonya- que ofereixen les universitats catalanes, alguns dels quals són interuniversitaris, ja que compten amb la participació d’universitats de la resta d’Espanya i/o d’estrangeres. El segon bloc inclou un recull de l’àmplia oferta formativa de títols propis que ofereixen els diferents centres de formació del nostre país, públics o privats.
Aquest directori, on trobareu més de 600 cursos, vol ser una materialització més de l’objectiu de la FCRI de donar suport a les vocacions científiques i impulsar la formació de postgrau entre joves i professionals.
La Facultat d'Economia de l'IQS apareix amb diferents màsters com el que s'imparteix a FUNDEMI IQS de Màster en Lideratge i Gestió de les Persones: els Recursos humans a l'Empresa, o el Postgrau en Management International Purchasing impartit al Campus de Sarrià.