divendres, 14 de setembre del 2007

Exàmens de setembre i inici de curs 2007-2008



Des del passat dilluns 27 d’agost fins el proper 28 de setembre, els estudiants de la Facultat d’Economia IQS i de les demés titulacions que s’imparteixen a l’Escola Tècnica Superior IQS (Enginyeria Industrial, Química i Enginyeria Química) de la Universitat Ramon Llull estan realitzant els exàmens de setembre.
Igualment, aquest mes començaran les classes del nou curs escolar 2007-2008, de manera esglaonada: En primer lloc, els alumnes de 1r curs, el dia 17 de setembre. A continuació, els alumnes de 5è curs d’ADE, que ho faran el dia 25 de setembre. I per últim, els alumnes dels cursos de 2n a 4t, que ho faran el primer dia del mes d’octubre.

L’acte de presentació del nou curs escolar a IQS comptarà amb la presència del Dr. Enric Julià Danés, director de l'IQS i professor a la Facultat d’Economia, qui oferirà un discurs als estudiants i donarà també la benvinguda als qui comencen aquest curs els estudis universitaris a l'Institut Químic de Sarrià.

Aprofitem per informar-vos que la Biblioteca de la Facultat d’Economia de l’IQS del Campus de Sarrià es troba oberta de dilluns a divendres de 9 del matí a 9 del vespre; i a partir del dia 20 d’octubre, també els dissabtes, de 10 del matí a 8 del vespre. També podeu consultar a la pàgina de la biblioteca els horaris especials i dies festius per al curs 2007-2008. I que la Biblioteca de la Facultat d'Economia de l'IQS del Campus de Gràcia, FUNDEMI IQS, té l'horari de dilluns a divendres de 9:30 a 20:30, i els dissabtes de 10:00 a 14:00 hores.

Des d’aquí desitgem un molt bon inici de curs per a tots.