divendres, 16 de novembre del 2007

II Foro de empleo IQS


Després de l'èxit de la primera edició del Foro de Empleo, el curs passat, IQS repeteix l'experiència d'unir als estudiants de 5è curs de ADE, llicenciatura i enginyeria química i enginyeria industrial, així com estudiants de Màsters, TFC/PFC, Doctorands, etc. amb empreses dels sectors que necessiten incorporar personal a les seves plantilles; tots dins de les dependències d'IQS, a fi que les empreses es presentin i informin sobre els perfils professionals que cerquen i els alumnes puguin presentar el seu currículum a aquestes.
El II Foro s'ha realitzat el dimecres i dijous d'aquesta setmana, dies 14 i 15 de novembre, i compta amb la participació de 33 companyies de diversos sectors: industrial i de serveis, nacionals i internacionals, auditories i consultores, etc.

Aquest event, dins el conjunt d'activitats portades a terme per la Borsa de Treball de l'IQS, permet una oportunitat als estudiants de contacte directe amb les empreses, com a forma d'encaminar i iniciar el seu futur professional de mà d'empreses molt conegudes i importants, les quals estan conscienciades de la importància de donar la seva primera oportunitat a aquests joves estudiants.

Podeu veure el llistat de totes les empreses participants i altres informacions sobre l'acte aquí.