dijous, 4 d’octubre del 2007

Què llegeixen els directius?



Aquest estiu el diari The New York Time ha publicat un interessant article sobre els hàbits de lectura dels grans líders d' Estats Units C.E.O. Libraries Reveal Keys to Success.
La periodista Harriet Rubin presenta les biblioteques privades més grans i de major diversitat que existiesen en la casa d’aquests empresaris éxitosos.

Michael Moritz, el descubridor de las ventajas de Google, YouTube o Yahoo, té una inmensa biblioteca, i la seva dona l’anomena "l’Imelda Marcos dels llibres". Phil Knight, fundador de l’empresa Niké, que guarda els seus llibres a la seu de la seva empresa, diu que encara està aprenent

Tots aquests empresaris es caracteritzen per una lectura apasionada i que s’allunya dels best sellers del moment sobre gestió i administració d’empresa.

S’ha de recodar que a les nostres biblioteques es troben molts llibres que tot i no ser lectura obligatòria de les assignatures que es cursen a la Facultat d'Economia, són una bona eina de suport per l’assoliment d’uns coneixements generals, que ens ajudaran quan estiguem al món dels negocis.


Fuente: El Confidencial
http://www.cotizalia.com/cache/2007/07/30/28_bibliotecas_mucho_poder.html